Tel: + 32 3 309 30 40
De Peatles
Enkel tussen 21/10 & 10/12
Ook de Sint houdt van een lekker potje muziek! Daarom kwam hij op het lumineuze idee om zijn coolste pieten een jaar lang al hun speelgoed af te nemen en ze enkel te laten spelen met muziekinstrumenten.
Op een dieet van speculaas en marsepein zwoegden ze uren, dagen en maanden en eindelijk...

The Peatles zijn geboren! Deze knotsgekke bende zwarte pieten zette ondertussen al menig Sinterklaasfeestje in vuur en vlam met hun interactieve show voor groot en klein.

Dit schoenenvullend, schoorsteenklauterend en snoepstrooiend zootje ongeregeld trekt ENKEL tussen ***21 oktober en 10 december*** door gans het Vlaamse land en staat te popelen om ook uw evenement in lichterlaaie te zetten met 60 minuten muziek n acteerwerk van de bovenste plank.
Ze brengen een originele mix van oude en nieuwe Sinterklaasliedjes (tienerhits voorzien van Sinterklaasteksten), dit alles op ludieke wijze aan elkaar gespeeld door het kruim uit de zwarte pietenwereld.

Laat je jongste gasten genieten van een interactieve show waarbij ze helemaal uit hun dak gaan op de stevige (peper)noot muziek waar ook de Sint zo gek van is!