Tel: + 32 3 309 30 40
Soulful
Deze duo-bezetting van percussionist-zanger Eddie Conard en gitarist Frank Peeters speelt een een mix van easy-jazz, pop, latin en funk en is daarmee zeer geschikt voor feesten en partijen.

Eddie C is een zeer veelzijdig artiest. Hij is zanger, percussionist, componist en producer. Zowel in binnen als buitenland heeft hij faam verworven door zijn speciale muzikale benadering van jazz, funk, Zuid-Amerikaanse en popmuziek. Inmiddels stond Eddie in een honderdtal theaters waar hij optrad met artiesten als; Sting, Chaka Khan, Pointer Sisters, Toto, Al Jarreau en Candy Dulfer.

Gitarist Frank Peeters studeerde af aan het conservatorium in Hilversum hoofdvak gitaar. Hij speelde met grootheden als Ernie Watts en Mark Murphy. Frank weet het uiterste uit zijn gitaar te halen. Lead-, slag-, en basgitarist in n persoon verenigd. Zijn stijl is ritmisch en krachtig maar tegelijkertijd zeer subtiel. De ritmische accenten, het warme stemgeluid en de presentatie van Eddie maakt hun samenspel tot een unieke gebeurtenis. De combinatie vertegenwoordigt een waarde die meer is dan de som der delen.