Tel: + 32 3 309 30 40
3 Times a Lady
“She’s a great lady, she’s a great mother and she’s a great friend”

Dat is waar Lionel Richie zijn inspiratie heeft gehaald om zijn song “three times a lady” te schrijven voor The Commodores. Niet alleen is dit lied een ware ode aan de vrouw, maar het geeft ook inspiratie voor zangeressen van nu.

Deze “ladies” brengen de soul tot bij u met 3 stemmen en 1 piano.
Voor uw stijlvol feest, receptie of intiem concert creëren ze de juiste sfeer en bieden ze de klasse aan van live muziek.

Voor de eindejaarsperiode kan ook een aangepast programma gebracht worden.

Dany Caen heeft als backing zangeres haar stem geleend aan heel wat ronkende namen in de muziekwereld. Met een repertoire dat niet te vangen is onder één noemer mag u zich verwachten aan bewerkingen van gekende klassiekers met de hoofdtoets op soul met zijsprongetjes naar blues, rock en funk.
Haar stem gaf de nodige kleur aan grote namen zoals BJ Scott, The Scabs, Clouseau, Mama’s jasje, Belle Perez, Laatste show band en zo veel meer.

Patsy Verfaillie is een vlaamse zangeres. Zij deed haar intrede in de Vlaamse showbusiness in 2002 met haar debuutalbum As I Am. Zij bracht reeds tal van singles uit, waaronder een duet met Paul Michiels. Sinds 2004 treedt ze voornamelijk op als live artieste en is frontvrouw in de volgende bands: Woodstock Unplugged, Women On
Top, Lost Heroes en ABBA4U. Zij treedt ook jaarlijks op met het European Philharmonia met hun befaamde crossover repertoire van rock en klassieke muziek.

Karlijne Hens is afgestudeerd aan het Leuvens Lemmensinstituut. Naast het geven van muziekles tourde ze met groepen zoals Blue Blot en Peter Hens (Frivole Framboos) Kwatchtet. Ze verzorgde backing vocals bij Jean Bosco Safari, Gunther Neefs, Jo Lemaire, Natalia, Stan Van Samang, Rocco Granata, Dana Winner en vele anderen. Als lead zangeres was ze jarenlang verbonden aan de Mansana Salsa Band en nu nog steeds treedt ze op bij verscheidene Big Bands en jazz combo’s.