Tel: + 32 3 309 30 40
“She’s a great lady, she’s a great mother and she’s a great friend”

Dat is waar Lionel Richie zijn inspiratie heeft gehaald om zijn song “three times a lady” te schrijven voor The Commodores. Niet alleen is dit lied een ware ode aan de vrouw, maar het geeft ook inspiratie voor zangeressen van nu.
Ashling is een 7 koppig Oost-Vlaams project dat een waaier aan stijlen vertolkt, deze bevinden zich allemaal in de roots van de muziek.
De grootste hits, maar ook de gekende classics, zetten ze naar hun hand. Vanaf de eerste noten ben je mee met dit wervelend spektakel. Een avondje Atomika is een avond om nooit meer te vergeten.
De altijd flexible Band Of Musos draait de klok terug naar de Roaring Twenties!
Hugh Kanza en co. zetten de toon in een wervelende show, waarna het feestje pas echt begint. Een dansavond met stijl en plezier.
(zeg maar Eric & Filip)

Ambiancebeest bij uitstek FILIP BOLLAERT en zijn wijze meester gitarengek ERIC MELAERTS.
De klassiekers natuurlijk maar ook wat vergeten pop pareltjes .
Kunde en kierewieterij !
Voor uw feesten en partijen kruipt Marijn Devalck nu in de huid van zijn alter ego: BOMA on the Rocks. De sponsor van FC De Kampioenen kan niet alleen worsten draaien en vrouwen versieren maar is evengoed een begenadigd zanger die weet wat ambiance maken is. Zo zag u Boma nog nooit, mijn gedacht.
Muziek is ontegensprekelijk de rode draad in het leven van Paul Ambach/Boogie Boy. Elke show ontaardt in een volksfeest waar iedereen uit de bol gaat. De toeschouwers worden deelnemers als Boogie Boy hen kneedt tot een zingende en dansende massa.
BTZ (lees: beats) is een nieuwe liveband die de beste hedendaagse hits brengt. Ze mixen dansbare muziek van onder meer Dua Lipa, Daft Punk, Major Lazer en Netsky tot een knallende liveshow.
"Cheap Thrills" is een mobiel trio van rasmuzikanten, volledig akoestisch en tussen het publiek.
Let the THRILLS give you some chills!
Vijf doorwinterde muzikanten die al jaren op zoek gaan naar die ene band. Die ene combinatie die voor hen magie brengt.
In het verlengde van de Combo Royal-succesformule brengen zij nu ook een blues-programma. Op geheel eigen wijze spelen ze blues, roots en rock ‘n roll met eigen Nederlandstalige teksten.
Op onnavolgbare wijze neemt DClive een loopje met het betere muziekwerk van de laatste jaren. Een geoliede muziekdoos die, eens geopend, nog moeilijk te sluiten valt!
Eric Baranyanka zet zijn babbelboom op in scholen, culturele centra en overal waar men hem vraagt. Samen met zijn muzikanten Steven “Esteban“ Jacobs (toetsen) en Michel“Angelo” Batsoni (percussie) zingt en vertelt Eric op een interactieve en onderhoudende manier, net zoals de traditionele Afrikaanse vertellers dat vroeger deden.
De Chocogang: een bende gekke muzikanten die dol zijn op chocolade. Dé ambianceband voor kids, een gekke bende die hen meeneemt op muzikale en instrumentale wereldreis.
Mobiele muziekformatie met als doel entertainen en u een memorabele avond bezorgen! Tuba, tenorsax en drums! Meeslepende ritmes, diepe melodische bas en zwoele melodieën.
Waarschijnlijk de beste coverband van Vlaanderen en omstreken,
Jarenlang het huisorkest van de laatste show met mytische optredens
van ondermeer Sting, Joe Cocker, Carla Bruni…….
“Hoort wie klopt daar, kinderen?”
Het zijn The Peatles!

Enkel beschikbaar tussen 21/10 en 10/12
Zeven man, klaar voor actie, verschillende muziekgenres, machtig veel goesting om te spelen..

Dat zijn De Toâpe Geraapte!
Een muzikaal brouwsel van vreemde wezens, vreemde klanken en vreemde verhalen.
Moet ik bang zijn? Dat hangt van jou af.
Maar ik waarschuw je voor eigen verbeelding...
Mini-Partyband. Maar de Grootste Ambiance ter wereld op het Kleinste Podium ter wereld. Eén vierkante meter.Alles hebben ze bij: showkostuums, instrumenten, podium, PA. Op 10 minuten is alles opgesteld. Technisch hoef jij niets te voorzien. En meteen Party Time !
Moedig en kranig marcheert Die Verdammte Spielerei, het zotste wandelorkest dat ge ooit hebt gezien, door uw zaal, over uw plein, door uw woonkamer, door uw receptie, in uw dromen, door uw tuinfeest,...
Frontzanger Dries De Vis & zijn "Belgen" brengen Nederlandstalige popsongs uit Vlaanderen en Nederland die recht uit het hart komen. Liedjes die werkelijk iedereen kan meezingen!
“Eclectic ox” is een quartet dat grasduint doorheen het Ierse repertoire, met gitaar, viool, tenor banjo en bas als belangrijkste instrumenten.
Laat je meevoeren op een trip doorheen het rijke Ierse verleden en heden.
Deze revelatie brengt een explosieve drum performance overgoten met live electronics.
Laat je begeesteren door eigentijdse, dansbare beats met wereldlijke invloeden,
nieuwe sounds en aanstekelijke melodieën die je niet los laten.
Eline De Munck is van alle markten thuis. Ze kwam op TV als VJ bij JIM, heeft haar eigen brillenmerk Odette Lunettes en zingt bij meerdere bands.
Eric Barayanka, all-round artiest en wonderlijk verteller, is perfect 3-talig in Nederlands, Frans en Engels.
Topgitarist & producer, Eric Melaerts (Clouseau, Stan v Samang ...) met een
wisselend collectief van doorwinterde muzikanten en bevlogen artiesten.
Ontdek de geheimen en trotseer de gevaren van Ritme en Theater.
Vier acteurs/muzikanten/acrobaten. Extended Pecossa neemt zijn publiek mee naar alle uithoeken van de percussiewereld. Spaanse Flamenco, Braziliaanse Samba, Balkan en ga maar door... Ideale combinatie van muziek, opwinding en humor.
Frimout brengt eigen Nederlandstalige popmuziek. Vol ambitie maar zonder pretentie. Liedjes over grote daden en kleine dingen des levens.
Dansen en meezingen is toegestaan in hun stomende set! En net zoals in de ruimte is daar geen protocol voor nodig.
‘Zo was er maar één -
De mooiste Nederlandstalige nummers aan het muzikale sterrenfirmament’
Gene Thomas is een rasecht podiumbeest, een geniale entertainer en live performer.
Als geen ander brengt hij elk publiek aan het dansen, dankzij een geweldige repertoire aan eigen nummers en dansklassiekers.
Gene Thomas is de perfecte gastheer voor uw productpresentatie, bedrijfsfeest, modeshow of event.
Deze flexibele én stijlvolle band is de perfecte sfeerschepper tijdens uw ontvangst, receptie, diner,... Bovendien heeft deze band ook alles in huis om uw gasten aan het dansen te brengen.
George werkt al jaar en dag in film en televisie. Hij is ondermeer bekend van zijn rol in Zone Stad, en meerdere Britse en Canadese producties. Naast zijn acteerkunsten is George ook een begenadigd spreker, die moeiteloost de show steelt bij elke presentatie.
Laat u meevoeren door onze chef-koks du rock: The Rockmantics
Pop, soul & rock covers van de bovenste plank...
Ivan Pecnik presenteert geregeld TV-programma's en shows (Tegen de sterren op e.a.).
Daarnaast heeft hij vele jaren ervaring in radio(reclames).

Vlot meertalig (NL-EN-FR) en altijd charmant, Ivan is de geknipte persoon voor uw event!
Eddie Conard of Eddie „C” samen met Colet Nierop, brengen bewerkingen van covers en eigen nummers.
Karree Konfituur is het muzikale project van Bart Foubert en vijf talentvolle vrienden met een gemeenschappelijke passie voor muziek en entertainment.
Het hele live-gebeuren, waarbij de interactie met het publiek centraal staat, is cruciaal voor Karree Konfituur. Hun doel is dan ook duidelijk: hun muziek zo dicht mogelijk bij het publiek brengen en de boel in brand steken met pure Nederlandstalige nummers.
Kathy Pauwels is een presentatrice en TV-persoonlijkheid wiens naam een belletje doet rinkelen in gans Vlaanderen.
Een bende piraten en boekaniers. Met hun prinsessen van de wilde zee. Ze kunnen marcheren en paraderen, maar ook op een ‘vaste’ straathoek zijn ze in hun element. Nooit verlegen om een wilde choreografie of een grappige interactie met het publiek. Muzikaal Straattheater in zijn meest opwindende vorm.
Eric Melaerts , Roland Van Campenhout , Jan Hautekiet
"Noem het een superieure manier van improvisatie , jammen zoals je het zelden tegenkomt ."
Dansbare swing, hartbrekende ballads,zelfgearrangeerde jazzhits. De Birds, drie in getal, hebben elk een uniek stemgeluid dat op een haast zusterlijke wijze blendt.
Deze voorstelling voert het publiek mee naar de hoogdagen van Prince:
Hits van Prince gebracht door Jimmy Colman (Jim Cole), Tom Kestens & Nina Babet.
OPWINDING !Tienkoppige powerband rond de wilde zangeres Stefanie.
Een stomende rhythm-and-bluestrein, opgejaagd door dampende blazers, moordend gitaarwerk en een nooit aflatende ritmesectie. Muziek voor nachtkroeg of festival, privéfeest of buurtkermis.
Een vrolijke bende muzikanten die hun kar vullen met instrumenten, versterking, en vooral veel fun!
Zij brengen een waaier van gekende nummers van vroeger en nu.
Nostalgie is het centrale thema, maar op vraag spelen zij ook “ten dans“
Peter Meyvaert, a singer who astonishes everyone with his warm voice, his exceptional guitar work and charismatic personality.
Dries heeft een passie voor kleinkunst. Luisterliederen voor het volk die aan de hand van persoonlijke verhalen en anekdotes met u worden gedeeld.
Deze duo-bezetting van percussionist-zanger Eddie Conard en gitarist Frank Peeters speelt een een mix van easy-jazz, pop, latin en funk en is daarmee zeer geschikt voor feesten en partijen.
Souljam, The Funkiest Partyband ever. 8 piece band playing all times greatest soul-funk-hits.
40 jaar lang de beste skifflegroep in Vlaanderen met hits als ‘den boemeltrein’, ‘Marie-Claire’, ‘den tandem’…
Hun nieuwe cd ‘zonder lief’ klinkt fris en modern, maar nog steeds even vrolijk.
Wist jij dat de zeer legendarische Andrews Sisters 3 zingende broers hebben?
Wist je dat hun orkest 3 musicerende Sweethearts heeft?
Roll out the barrel, want hier zijn speciaal voor jou: Drie zingende soldaten met een volledig vrouwelijk orkest. THE ANDREWS BROTHERS
The Carters is een Belgisch bluegrass trio dat zich niet uitsluitend toelegt op die fantastische country en bluegrass classics van John Denver en Dolly Parton, maar ook hedendaagse songs van Nathaniel Rateliff en Mumford & Sons brengt.
6-koppige coverband met een repertoire van '60s en '70s nummers van onder andere The Beatles, The Carpenters, the Eagles, Bill Withers, Neil Young, The Monkees, ... Hun unieke en verfrissende nummerkeuze slaagt erin het imago van party-band te overstijgen en een kwalitatief hoogstaande nostalgische trip te voorzien voor de oudere generaties, terwijl de jongere generaties uitgenodigd worden een uitgebreide muzikale periode te (her)ontdekken.
Wat past best je op je feest of festival: Een COVERBAND? Of een hippe RETRO act? THE COVRETTES zijn de oplossing. A Modern Retro Coverband.
The Ultimate SEXYDELIC far out PARTY Experience !
The Nile stroomt weer door Vlaanderen. Twaalf door Eric geschreven songs, pure wereldromantiek. Reggae, rumba, tango en andere zonnige stijlen vloeien er op een zeer natuurlijke wijze door elkaar.
Bar Americana neemt je mee naar het Las Vegas van de jaren '50. Met vertolkingen van de bekendste nummers van ondermeer Frank Sinatra, Elvis Presley, Tom Jones, Dean Martin.
Laat je meevoeren in deze weergaloze trip down Memory Lane.
Opgewekte animatie voor feesten, recepties, vergaderingen. Ze doen het akoestisch en Mobiel. Dit vrolijke duo of trio staat voor FUN en VERBAZING.
Het liefste dat ze doen is een feest of receptie volledig akoestisch van het nodige muzikale jolijt voorzien. Ze zijn Mobiel, Akoestisch, Kleurrijk en Verbazend... Een mini-fanfare met grote klasse.
TOO SHARP brengt top-entertainment in een flexibele formule. Ideaal voor uw feesten en recepties.
Drie heren van stand.
Drie instrumenten. Drie stemmen. Heel veel liedjes.
Drie heren van stand.
Drie instrumenten. Drie stemmen. Heel veel liedjes.
Roaring 20's Special.
Dit muzikale trio voelt het Italiaans bloed in hun muziek. Klassieke Italiaanse songs, of eigentijdse nummers, La Bella Italia voelde nog nooit zo dichtbij.
Vier muzikanten - zielsverwanten delen hun ervaringen, passie voor
muziek en enorm respect voor Baron Toots Thielemans zaliger,
De lyriek en muzikaliteit die Toots zo typeerde maar ook zijn warme
persoonlijkheid, zijn waardering voor en goede raad aan elke
muzikant die zijn pad kruiste.
The best of female pop & rock classics
YO YO MEN verwijst naar de titel van het in 1994 opgenomen album, met producer Tony Platt. Een opmerkelijke keuze als je weet dat Tony ook werkte met mastodonten als groepen als AC/DC, Iron Maiden, The Who en Led Zeppelin maar ook en niet onbelangrijk met Buddy Guy.