Tel: + 32 3 309 30 40
Live Bands
“She’s a great lady, she’s a great mother and she’s a great friend”

Dat is waar Lionel Richie zijn inspiratie heeft gehaald om zijn song “three times a lady” te schrijven voor The Commodores. Niet alleen is dit lied een ware ode aan de vrouw, maar het geeft ook inspiratie voor zangeressen van nu.
Ashling is een 7 koppig Oost-Vlaams project dat een waaier aan stijlen vertolkt, deze bevinden zich allemaal in de roots van de muziek.
De altijd flexible Band Of Musos draait de klok terug naar de Roaring Twenties!
Hugh Kanza en co. zetten de toon in een wervelende show, waarna het feestje pas echt begint. Een dansavond met stijl en plezier.
Voor uw feesten en partijen kruipt Marijn Devalck nu in de huid van zijn alter ego: BOMA on the Rocks. De sponsor van FC De Kampioenen kan niet alleen worsten draaien en vrouwen versieren maar is evengoed een begenadigd zanger die weet wat ambiance maken is. Zo zag u Boma nog nooit, mijn gedacht.
Muziek is ontegensprekelijk de rode draad in het leven van Paul Ambach/Boogie Boy. Elke show ontaardt in een volksfeest waar iedereen uit de bol gaat. De toeschouwers worden deelnemers als Boogie Boy hen kneedt tot een zingende en dansende massa.
Vijf doorwinterde muzikanten die al jaren op zoek gaan naar die ene band. Die ene combinatie die voor hen magie brengt.
Waarschijnlijk de beste coverband van Vlaanderen en omstreken,
Jarenlang het huisorkest van de laatste show met mytische optredens
van ondermeer Sting, Joe Cocker, Carla Bruni…….
Frontzanger Dries De Vis & zijn "Belgen" brengen Nederlandstalige popsongs uit Vlaanderen en Nederland die recht uit het hart komen. Liedjes die werkelijk iedereen kan meezingen!
Deze revelatie brengt een explosieve drum performance overgoten met live electronics.
Laat je begeesteren door eigentijdse, dansbare beats met wereldlijke invloeden,
nieuwe sounds en aanstekelijke melodieën die je niet los laten.
Topgitarist & producer, Eric Melaerts (Clouseau, Stan v Samang ...) met een
wisselend collectief van doorwinterde muzikanten en bevlogen artiesten.
Deze flexibele én stijlvolle band is de perfecte sfeerschepper tijdens uw ontvangst, receptie, diner,... Bovendien heeft deze band ook alles in huis om uw gasten aan het dansen te brengen.
Karree Konfituur is het muzikale project van Bart Foubert en vijf talentvolle vrienden met een gemeenschappelijke passie voor muziek en entertainment.
Het hele live-gebeuren, waarbij de interactie met het publiek centraal staat, is cruciaal voor Karree Konfituur. Hun doel is dan ook duidelijk: hun muziek zo dicht mogelijk bij het publiek brengen en de boel in brand steken met pure Nederlandstalige nummers.
Eric Melaerts , Roland Van Campenhout , Jan Hautekiet
"Noem het een superieure manier van improvisatie , jammen zoals je het zelden tegenkomt ."
Dansbare swing, hartbrekende ballads,zelfgearrangeerde jazzhits. De Birds, drie in getal, hebben elk een uniek stemgeluid dat op een haast zusterlijke wijze blendt.
Zij brengen een waaier van gekende nummers van vroeger en nu.
Nostalgie is het centrale thema, maar op vraag spelen zij ook “ten dans“
Wist jij dat de zeer legendarische Andrews Sisters 3 zingende broers hebben?
Wist je dat hun orkest 3 musicerende Sweethearts heeft?
Roll out the barrel, want hier zijn speciaal voor jou: Drie zingende soldaten met een volledig vrouwelijk orkest. THE ANDREWS BROTHERS
Bar Americana neemt je mee naar het Las Vegas van de jaren '50. Met vertolkingen van de bekendste nummers van ondermeer Frank Sinatra, Elvis Presley, Tom Jones, Dean Martin.
Laat je meevoeren in deze weergaloze trip down Memory Lane.
YO YO MEN verwijst naar de titel van het in 1994 opgenomen album, met producer Tony Platt. Een opmerkelijke keuze als je weet dat Tony ook werkte met mastodonten als groepen als AC/DC, Iron Maiden, The Who en Led Zeppelin maar ook en niet onbelangrijk met Buddy Guy.