Tel: + 32 3 309 30 40
Mobiele Acts
"Cheap Thrills" is een mobiel trio van rasmuzikanten, volledig akoestisch en tussen het publiek.
Let the THRILLS give you some chills!
Mobiele muziekformatie met als doel entertainen en u een memorabele avond bezorgen! Tuba, tenorsax en drums! Meeslepende ritmes, diepe melodische bas en zwoele melodien.
Een muzikaal brouwsel van vreemde wezens, vreemde klanken en vreemde verhalen.
Moet ik bang zijn? Dat hangt van jou af.
Maar ik waarschuw je voor eigen verbeelding...
Mini-Partyband. Maar de Grootste Ambiance ter wereld op het Kleinste Podium ter wereld. En vierkante meter.Alles hebben ze bij: showkostuums, instrumenten, podium, PA. Op 10 minuten is alles opgesteld. Technisch hoef jij niets te voorzien. En meteen Party Time !
Moedig en kranig marcheert Die Verdammte Spielerei, het zotste wandelorkest dat ge ooit hebt gezien, door uw zaal, over uw plein, door uw woonkamer, door uw receptie, in uw dromen, door uw tuinfeest,...
Ontdek de geheimen en trotseer de gevaren van Ritme en Theater.
Vier acteurs/muzikanten/acrobaten. Extended Pecossa neemt zijn publiek mee naar alle uithoeken van de percussiewereld. Spaanse Flamenco, Braziliaanse Samba, Balkan en ga maar door... Ideale combinatie van muziek, opwinding en humor.
Een bende piraten en boekaniers. Met hun prinsessen van de wilde zee. Ze kunnen marcheren en paraderen, maar ook op een vaste straathoek zijn ze in hun element. Nooit verlegen om een wilde choreografie of een grappige interactie met het publiek. Muzikaal Straattheater in zijn meest opwindende vorm.
Een vrolijke bende muzikanten die hun kar vullen met instrumenten, versterking, en vooral veel fun!
Opgewekte animatie voor feesten, recepties, vergaderingen. Ze doen het akoestisch en Mobiel. Dit vrolijke duo of trio staat voor FUN en VERBAZING.
Het liefste dat ze doen is een feest of receptie volledig akoestisch van het nodige muzikale jolijt voorzien. Ze zijn Mobiel, Akoestisch, Kleurrijk en Verbazend... Een mini-fanfare met grote klasse.