Tel: + 32 3 309 30 40
Partybands
De grootste hits, maar ook de gekende classics, zetten ze naar hun hand. Vanaf de eerste noten ben je mee met dit wervelend spektakel. Een avondje Atomika is een avond om nooit meer te vergeten.
Voor uw feesten en partijen kruipt Marijn Devalck nu in de huid van zijn alter ego: BOMA on the Rocks. De sponsor van FC De Kampioenen kan niet alleen worsten draaien en vrouwen versieren maar is evengoed een begenadigd zanger die weet wat ambiance maken is. Zo zag u Boma nog nooit, mijn gedacht.
Muziek is ontegensprekelijk de rode draad in het leven van Paul Ambach/Boogie Boy. Elke show ontaardt in een volksfeest waar iedereen uit de bol gaat. De toeschouwers worden deelnemers als Boogie Boy hen kneedt tot een zingende en dansende massa.
BTZ (lees: beats) is een nieuwe liveband die de beste hedendaagse hits brengt. Ze mixen dansbare muziek van onder meer Dua Lipa, Daft Punk, Major Lazer en Netsky tot een knallende liveshow.
Op onnavolgbare wijze neemt DClive een loopje met het betere muziekwerk van de laatste jaren. Een geoliede muziekdoos die, eens geopend, nog moeilijk te sluiten valt!
Waarschijnlijk de beste coverband van Vlaanderen en omstreken,
Jarenlang het huisorkest van de laatste show met mytische optredens
van ondermeer Sting, Joe Cocker, Carla Bruni…….
“Hoort wie klopt daar, kinderen?”
Het zijn The Peatles!

Enkel beschikbaar tussen 21/10 en 10/12
Zeven man, klaar voor actie, verschillende muziekgenres, machtig veel goesting om te spelen..

Dat zijn De Toâpe Geraapte!
Mini-Partyband. Maar de Grootste Ambiance ter wereld op het Kleinste Podium ter wereld. Eén vierkante meter.Alles hebben ze bij: showkostuums, instrumenten, podium, PA. Op 10 minuten is alles opgesteld. Technisch hoef jij niets te voorzien. En meteen Party Time !
Frontzanger Dries De Vis & zijn "Belgen" brengen Nederlandstalige popsongs uit Vlaanderen en Nederland die recht uit het hart komen. Liedjes die werkelijk iedereen kan meezingen!
Topgitarist & producer, Eric Melaerts (Clouseau, Stan v Samang ...) met een
wisselend collectief van doorwinterde muzikanten en bevlogen artiesten.
Frimout brengt eigen Nederlandstalige popmuziek. Vol ambitie maar zonder pretentie. Liedjes over grote daden en kleine dingen des levens.
Dansen en meezingen is toegestaan in hun stomende set! En net zoals in de ruimte is daar geen protocol voor nodig.
Gene Thomas is een rasecht podiumbeest, een geniale entertainer en live performer.
Als geen ander brengt hij elk publiek aan het dansen, dankzij een geweldige repertoire aan eigen nummers en dansklassiekers.
Laat u meevoeren door onze chef-koks du rock: The Rockmantics
Pop, soul & rock covers van de bovenste plank...
Deze voorstelling voert het publiek mee naar de hoogdagen van Prince:
Hits van Prince gebracht door Jimmy Colman (Jim Cole), Tom Kestens & Nina Babet.
OPWINDING !Tienkoppige powerband rond de wilde zangeres Stefanie.
Een stomende rhythm-and-bluestrein, opgejaagd door dampende blazers, moordend gitaarwerk en een nooit aflatende ritmesectie. Muziek voor nachtkroeg of festival, privéfeest of buurtkermis.
Souljam, The Funkiest Partyband ever. 8 piece band playing all times greatest soul-funk-hits.
40 jaar lang de beste skifflegroep in Vlaanderen met hits als ‘den boemeltrein’, ‘Marie-Claire’, ‘den tandem’…
Hun nieuwe cd ‘zonder lief’ klinkt fris en modern, maar nog steeds even vrolijk.
Wat past best je op je feest of festival: Een COVERBAND? Of een hippe RETRO act? THE COVRETTES zijn de oplossing. A Modern Retro Coverband.
The Ultimate SEXYDELIC far out PARTY Experience !
The best of female pop & rock classics
YO YO MEN verwijst naar de titel van het in 1994 opgenomen album, met producer Tony Platt. Een opmerkelijke keuze als je weet dat Tony ook werkte met mastodonten als groepen als AC/DC, Iron Maiden, The Who en Led Zeppelin maar ook en niet onbelangrijk met Buddy Guy.