Tel: + 32 3 309 30 40
Retro
De altijd flexible Band Of Musos draait de klok terug naar de Roaring Twenties!
Hugh Kanza en co. zetten de toon in een wervelende show, waarna het feestje pas echt begint. Een dansavond met stijl en plezier.
“Eclectic ox” is een quartet dat grasduint doorheen het Ierse repertoire, met gitaar, viool, tenor banjo en bas als belangrijkste instrumenten.
Laat je meevoeren op een trip doorheen het rijke Ierse verleden en heden.
Dansbare swing, hartbrekende ballads,zelfgearrangeerde jazzhits. De Birds, drie in getal, hebben elk een uniek stemgeluid dat op een haast zusterlijke wijze blendt.
Deze voorstelling voert het publiek mee naar de hoogdagen van Prince:
Hits van Prince gebracht door Jimmy Colman (Jim Cole), Tom Kestens & Nina Babet.
Zij brengen een waaier van gekende nummers van vroeger en nu.
Nostalgie is het centrale thema, maar op vraag spelen zij ook “ten dans“
Wist jij dat de zeer legendarische Andrews Sisters 3 zingende broers hebben?
Wist je dat hun orkest 3 musicerende Sweethearts heeft?
Roll out the barrel, want hier zijn speciaal voor jou: Drie zingende soldaten met een volledig vrouwelijk orkest. THE ANDREWS BROTHERS
The Carters is een Belgisch bluegrass trio dat zich niet uitsluitend toelegt op die fantastische country en bluegrass classics van John Denver en Dolly Parton, maar ook hedendaagse songs van Nathaniel Rateliff en Mumford & Sons brengt.
Wat past best je op je feest of festival: Een COVERBAND? Of een hippe RETRO act? THE COVRETTES zijn de oplossing. A Modern Retro Coverband.
The Ultimate SEXYDELIC far out PARTY Experience !
The Nile stroomt weer door Vlaanderen. Twaalf door Eric geschreven songs, pure wereldromantiek. Reggae, rumba, tango en andere zonnige stijlen vloeien er op een zeer natuurlijke wijze door elkaar.
Bar Americana neemt je mee naar het Las Vegas van de jaren '50. Met vertolkingen van de bekendste nummers van ondermeer Frank Sinatra, Elvis Presley, Tom Jones, Dean Martin.
Laat je meevoeren in deze weergaloze trip down Memory Lane.
Drie heren van stand.
Drie instrumenten. Drie stemmen. Heel veel liedjes.
Roaring 20's Special.
Dit muzikale trio voelt het Italiaans bloed in hun muziek. Klassieke Italiaanse songs, of eigentijdse nummers, La Bella Italia voelde nog nooit zo dichtbij.