Tel: + 32 3 309 30 40
Ashling, stelt na hard labeur en met grote trots hun eerste album voor!
Op 24 mei, live op Radio 2, in "De Lage Landen"!
Recentelijk hebben we in samenspraak met de heren van de Mixtape Gang besloten om deze naam niet langer te gebruiken.
Ze spelen nu onder de naam waar ze in Vlaanderen al langer voor bekend zijn, namelijk “De Toâpe Geraapte” (niet proberen uitspreken zonder een gekwalificeerd Gentenaar present).
Zelfde concept, zelfde goeie muziek; andere naam op de affiche, da’s alles.
Op 9 mei stelt Ashling in première hun eerste full album voor, en dit in de Minardschouwburg te Gent. Allen daarheen!
De psychedelische muziektrip van ITM is nu ook voor persoonlijk verbruik op video beschikbaar. Gelieve deze verantwoordelijk te consumeren!
The Incredible Time Machine zal de Gentse Feesten afsluiten op 23 juli op het Beaudeloplein. Alsof het 1967 was, sixties rule, Monterey zal niet ver weg zijn. Zaki is MC van dienst en Lady Linn vervoegt voor de gelegenheid onze psychedelische rangen. Uitkijken naar!
Hang The Deejay aan het werk zien?
22/7 op de Korenmarkt om 20:00, zeker de moeite!
Klik hier om Boogie Woogie Bugle Boy te bekijken!
Walter Mets is zaterdag na een slepende ziekte overleden in het Sint-Augustinusziekenhuis in Wilrijk. In de Belgische muziekwereld staat hij te boek als een drumicoon. Hij leverde een stevige bijdrage aan de geschiedenis van de Belpop sinds de jaren 80. Mets werd 58.

Dood ben je pas als je vergeten bent. Happy Trails Walter, het ga je goed daarboven.
Nieuw in ons aanbod: eClectic Ox

“eClectic Ox” is een quartet dat grasduint doorheen het Ierse repertoire, met gitaar, viool, tenor banjo en bas als belangrijkste instrumenten.
Laat je meevoeren op een trip doorheen het rijke Ierse verleden en heden.
Terug in het aanbod: Misses Big Stuff

Tienkoppige powerband rond de wilde zangeres Stefanie.
Een stomende rhythm-and-bluestrein, opgejaagd door dampende blazers, moordend gitaarwerk en een nooit aflatende ritmesectie. Muziek voor nachtkroeg of festival, privéfeest of buurtkermis.
[...] deze plaat die ik, hand op hart, durf aanbevelen aan iedereen die van pop houdt: niet één zwakke song op een totaal van zestien? Ga daar maar eens om bij de zogenaamde “groten”! [...]

Lees het volledige review hier.
‘Bewegen is een noodzaak’ is van de hand van singer-songwriters en producers Johan Schots en Erwin Vloebergh die qua ‘bewegingsmuziek’ niet aan hun proefstuk toe zijn. Als Hang The Deejaymaakten ze bv. ‘Eerste draft 1895’, de door Eén en Canvas in 2014 meest gebruikte WK-tune na de verplichte officiële FIFA Brasil Worldcup tune. Met ‘Belgium hands up in the air!’ staken ze voor het EK voetbal 2016 in Frankrijk Dimitri Vegas & Like Mike nog (ludiek) naar de kroon. Vorig jaar openden ze met hun live-act bv. ook het vernieuwde stadion van voetbalclub KV Mechelen, traden ze op op de Special Olympics in La Louviere (2x) en in het Belgian Football Center voor de KBVB in Tubeke.
Nieuw in ons aanbod: Cheap Thrills

"Cheap Thrills" is een trio van rasmuzikanten, volledig akoestisch en tussen het publiek.
Let the THRILLS give you some chills!
Nieuw in ons aanbod: Dries en de Belgen

Frontzanger Dries De Vis & zijn "Belgen" brengen Nederlandstalige popsongs uit Vlaanderen en Nederland die recht uit het hart komen. Liedjes die werkelijk iedereen kan meezingen!
Gene Thomas presenteert zijn nieuwste videoclip: Ik kom terug bij jou!
Met gevaar voor eigen leven gaat EXTENDED de straat op. Ze geven elkaar
er flink van langs. Gitaren breken doormidden. Ongelukken worden maar net vermeden. Je kijkt je ogen uit, je oren gaan op scherp, je lachspieren krijgen een workout.

Binnenkort bij jou in de buurt?
Nieuw in ons aanbod: Jazsol Green

Eddie Conard of Eddie „C” samen met een harpiste, brengen bewerkingen van covers en eigen nummers.
Nieuw in ons aanbod: Ivan pecnik & the Rockmantics

Laat u meevoeren door onze chef-koks du rock: The Rockmantics
Pop, soul & rock covers van de bovenste plank...
Nieuw in ons aanbod: Souljam

Souljam, The Funkiest Partyband ever. 8 piece band playing all times greatest soul-funk-hits.
Nieuw in ons aanbod: DC live

Op onnavolgbare wijze neemt DClive een loopje met het betere muziekwerk van de laatste jaren. Een geoliede muziekdoos die, eens geopend, nog moeilijk te sluiten valt!
Nieuw in ons aanbod: Rawhide

Rawhide is going into its 40th year of existence and has been renowned in Europe for stretching the boundaries of bluegrass towards other styles of music such as barbershop, classical, swing and pop.
Nieuw in ons aanbod: Gene Thomas

Gene Thomas is een rasecht podiumbeest, een geniale entertainer en live performer.
Als geen ander brengt hij elk publiek aan het dansen, dankzij een geweldige repertoire aan eigen nummers en dansklassiekers.
Nieuw in ons aanbod: Hot Summer Stuff.

Hot Summer Stuff wil een ode brengen aan de legendarische Donna Summer. Ze verliet ons begin 2012 maar geen nood, Hot Summer is meer dan een waardig live alternatief. Een 8-koppige super band brengt een ijzersterke, boeiende en dansbare set aan Disco Anthems.
Goed nieuws: Frimout presenteert na 5 jaar hun debuutalbum!

Nog beter nieuws: Frimout is vanaf nu weer helemaal te boeken via backline!